Wie ben ik?

Ik ben Vismaya Bakker (1961). Ik ben getrouwd en woon in Driebergen. Ik ben moeder van vijf volwassen kinderen (1986, 1988, 1990, 1992, 1993) en grootmoeder van vier kleinkinderen (2016, 2017, 2020, 2022). Sinds 1998 ben ik werkzaam in het antroposofisch onderwijs, in eerste instantie in het ZMLK-onderwijs. Sinds 2000 werk ik op basisschool Het Zonnewiel in De Bilt. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk.

Kinder- en jeugdtherapeut/Rots en Watertrainer

Wanneer een kind zich prettig voelt, kan het leren, spelen en werken. Soms heeft een kind een steuntje in de rug nodig. In juni 2014 ben ik daarom afgestudeerd aan de BGL als kinder- en jeugdtherapeut. Door deze driejarige, geaccrediteerde post-HBO studie kan ik nu kinderen deze extra hulp individueel bieden. Ook ben ik gecertificeerd Advanced Rots en Watertrainer. Daarnaast heb ik de training ‘Therapie in Beeld’ gevolgd. Deze therapie is een contextuele benadering. Tijdens de sessies werken we met veel verschillende technieken. Zorgvuldig kijkend naar wat bij ieder specifiek kind past.